طراحی وب سایت وفروشگاه اینترنتی

طراحی وب سایت وفروشگاه اینترنتی

آموزش و دریافت سفارش پروژه طراحی سایت و اپلیکیشن موبایل
طراحی وب سایت وفروشگاه اینترنتی

طراحی وب سایت وفروشگاه اینترنتی

آموزش و دریافت سفارش پروژه طراحی سایت و اپلیکیشن موبایل

مزایا و معایب Sitemap.xml

زمانی که ساختار یک وبسایت را طراحی کردید و روی آن بازبینی انجام دادید، داشتن یک سایت مپ یا نقشه سایت می تواند بسیار مفید باشد. نقشه وبسایت می تواند لینک های داخل وبسایت را سازمان دهی شده نگه دارد، پیش بینی کند که هر لینکی به صورت داینامیک چگونه عمل می کند و فریمورک وبسایت را زیر نظر بگیرد. توسعه دهندگان تنها کسانی نیستند که در این پروسه شرکت دارند و از فایده های آن بهره می برند. بسیاری از موتورهای جستجو شامل Googlebot می توانند داخل فایل XML که محتویات Sitemap در آن قرار دارد بخزند -Crawl- و در نتیجه محتوای سایت را ایندکس کنند.

Sitemap.xml چیست ؟

Sitemap.xml یک فایل است که تمام آدرس های مربوط به برگه های داخل وبسایت را در خود نگه داری می کند. -شبیه به یک صفحه که تمام داده های وبسایت را در خود دارد-.

یک نمونه از Sitemap.xml :

در مثال زیر می توانید یک Sitemap.xml ساده را که حاوی یک فایل تصویری و ویدیویی است مشاهده کنید:

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>

<urlset xmlns="http://www.sitemaps.org/schemas/sitemap/0.9"

        xmlns:image="http://www.google.com/schemas/sitemap-image/1.1"

        xmlns:video="http://www.google.com/schemas/sitemap-video/1.1">

  <url>

    <loc>http://www.example.com/cutekitty.html</loc>

    <lastmod>2012-09-09</lastmod>

    <changefreq>daily</changefreq>

    <priority>1.0</priority>

   <image:image>

       <image:loc>http://example.com/image.jpg</image:loc>

    </image:image>

    <video:video>

      <video:content_loc>http://www.example.com/cutekitty.flv</video:content_loc>

      <video:player_loc allow_embed="yes" autoplay="ap=1">http://www.example.com/videoplayer.swf?video=123</video:player_loc>

      <video:thumbnail_loc>http://www.example.com/thumbs/cutekitty.jpg</video:thumbnail_loc>

      <video:title>Cute Kitty</video:title>

      <video:description>Cute Kitty Playing with Yarn</video:description>

    </video:video>

  </url>

</urlset>

در استفاده از Sitemap.xml مزایا و معایبی وجود دارد که ما قصد داریم در این مقاله در مورد آنها صحبت کنیم:

مزیت : توانایی ایندکس وبسایت های مبتنی بر فلش

ممکن است قبلا شنیده باشید که وبسایت های مبتنی بر فلش توسط خزنده های موتورهای جستجوگر نمی توانند ایندکس شوند. خب این قضیه درست است. اما با داشتن یک فایل XML که تگ های آن به فایل های فلش اشاره می کنند -مانند یک فیلم- موتورهای جستجوگر می توانند محتوای وبسایت را ایندکس کنند. این فایل همچنین شامل آدرس هایی از یک سیستم کاوشگر مبتنی بر فلش است که البته معمولا خیلی نظر اسپایدر ها را جلب نمی کند:

<urlset xmlns="http://www.sitemaps.org/schemas/sitemap/0.9"

        xmlns:image="http://www.google.com/schemas/sitemap-image/1.1"

        xmlns:video="http://www.google.com/schemas/sitemap-video/1.1">

  <url>

    <loc>http://www.example.com/pets/?id=cats</loc>

    <lastmod>2012-09-09</lastmod>

    <changefreq>daily</changefreq>

    <priority>1.0</priority>

  </url>

  <url>

    <loc>http://www.example.com/pets/?id=dogs</loc>

    <lastmod>2012-09-09</lastmod>

    <changefreq>daily</changefreq>

    <priority>1.0</priority>

  </url>

  <url>

    <loc>http://www.example.com/pets/?id=fish</loc>

    <lastmod>2012-09-09</lastmod>

    <changefreq>daily</changefreq>

    <priority>1.0</priority>

  </url>

</urlset>

مزیت : بازدید دوباره از برگه های اضافه شده و یا تغییر داده شده

تگ <changefreq> موجود در فایل XML به اسپایدرها می گوید که محتوای یک برگه از سایت در یک دوره زمانی خاص تغییراتی داشته است. وقتی هربار محتوای برگه را تغییر دهید به همان اندازه موتورهای جستجوگر برای بازدید از محتوای تازه شما به وبسایت مراجعه می کنند. محتوای تازه همواره جریان ترافیک شما را نگه می دارند و در بازدید های بیشتر به وبسایت کمک بسیاری می کنند.

مزیت : ساخت آن ساده است

توسعه دهندگان هیچ احتیاجی ندارند تا فایل Sitemap.xml را خودشان بسازند. شرکت های مختلفی وجود دارد که برای شما بهترین برنامه ها برای ساختن فایل سایت مپ را به صورت رایگان یا با نرخ کم ارائه می دهند. این ابزارها در زبان های مختلف و مبتنی بر سیستم عامل های متفاوت موجود هستند، برخی از این ابزارها نیز تنها نیاز به یک مرورگر دارند و احتیاجی به نصب شدن روی هیچ سیستم عاملی را ندارند. 

عیب : اندازه حجم محدود

مطابق با قاعده اصلی، یک فایل sitemap.xml می تواند فقط تا ۵۰ هزار آدرس را در خود ذخیره کند. پارسال بود که گوگل بیان کرد برای ذخیره فایل Sitemap.xml در قسمت Webmaster Tools حجم فایل باید کمتر از ۵۰ مگابایت باشد. برای حل این مشکل و توسعه دهندگان می توانند محتوای وبسایت را در چندین فایل XML جداگانه قرار دهند و در نهایت لیست فایل های مختلف xml را در یک فایل xml دیگر ایندکس کنند.

یک نمونه از این حالت را می توانید در زیر مشاهده کنید.

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>

   <sitemapindex xmlns="http://www.sitemaps.org/schemas/sitemap/0.9">

   <sitemap>

      <loc>http://www.example.com/sitemap_cats.xml.gz</loc>

      <lastmod>2004-10-01T18:23:17+00:00</lastmod>

   </sitemap>

   <sitemap>

      <loc>http://www.example.com/sitemap_dogs.xml.gz</loc>

      <lastmod>2005-01-01</lastmod>

   </sitemap>

   </sitemapindex>

عیب : تمام آدرس ها بررسی نمی شوند

زمانی که یک توسعه دهنده فایل sitemap.xml را ذخیره می کند، موتورهای جستجوگر محتوای داخل فایل را ایندکس می کنند. با این حال یک فایل سایت‌مپ به تنهایی نمی تواند تمام آدرس هایی که داخل یک ساختار هستند را بررسی کند و به اسپایدر ها و خزنده ها معرفی نماید.

عیب : بدون بهبود در رنک وبسایت

پیامد اینکه خزنده نمی تواند برخی از برگه ها را بررسی کند در پایان این خواهد بود که موتورهای جستجوگر نمی توانند محتوای آن برگه ها را برای محاسبه نرخ رنک حساب کنند. در حالی که سایت مپ به عنوان یک علامت برای موتورهای جستجو است که به آنها می گوید اینجا محتوایی وجود دارد اما هیچوقت رابطه میان محتوای مختلف را ضمانت نمی کند.

درست مانند ابزارهای دیگر سئو، سایت‌مپ وظایف و قواعد مخصوص خود را دارد: برگه ها را دریافت کن و محتوای آن را در بانک اطلاعاتی موتورهای جستجوگر قرار دهید. سایت‌مپ در حقیقت یک ابزار است نه یک اکسیر جادویی! مشکلات حیطه رنکینگ بالا در وبسایت جنبه های مختلفی دارد و نیازمند استفاده از ابزارهای مختلفی است. در رابطه با این ابزارها سعی می کنیم که در مقالات بعدی بیشتر سخن بگوییم.

منبع


طراحی لباس چیست و چگونه می توان این حرفه را آغاز کرد

طراحی لباس شکلی از هنر است که به ساخت لباس و دیگر اکسسوری های مورد نیاز افراد اختصاص دارد. این هنر شامل فرآیندی بسیار دقیق از انتخاب یک طرح تا مراحل پایانی دوخت و ارائه لباس است. 
این حرفه به دو بخش اصلی تقسیم می شود : 1-دوخت سفارشی  2-پوشاک آماده. 

 

طراح لباس

 

گروه های مختلف طراحی لباس  

 مجموعه دوخت سفارشی :
به مشتریان خاص مانند هنرمندان و سلبرتی ها اختصاص دارد، این لباس ها کاملاً متناسب با سایز مشتریان دوخته می شوند. این گونه لباس ها فاقد برچسب قیمت هستند، البته برای مشتریانی در این سطح نیز نیاز به اتصال برچسب قیمت به لباس نیست. مجموعه لباس های دوخت سفارشی 2 بار در سال در ماه های ژانویه و ژوئیه یعنی آغاز فصل مد جدید در حداقل 50 طراحی از لباس شب و روز برای مشتریان به نمایش در می آیند.
 مجموعه پوشاک آماده :
مجموعه پوشاک آماده بر اساس اندازه های استاندارد تولید شده و برای عموم مردم جامعه ارائه می شود. این مجموعه به دلیل بکار گیری سایز استاندارد برای تولید انبوه مناسب است. طراحی لباس پوشاک آماده نیز خود به دو بخش تقسیم می شود : مجموعه طراح و مجموعه تولید انبوه. مجموعه طراح دارای کیفیت بالاتری ست و به منظور تبلیغ برای مجموعه تولید انبوه عرضه می شود.

فرآیند طراحی لباس از عناصر زیر تشکیل می شود 

  • جنس پارچه : باید متناسب با نگاه، احساس و روحیات اغلب مشتریان انتخاب شود. در انتخاب جنس پارچه همچنین باید شرایط آب و هوایی و فصلی نیز مورد توجه قرار گیرد. صدها نوع گوناگون از پارچه در دسترس طراحان قرار دارد.
  •  چاپ پارچه : در طراحی ،  رنگ ها و تم انتخابی برای چاپ و طرح پارچه باید متناسب با فصل انتخاب شود. ایده آل است که رنگ زرد روشن در زمستان و رنگ های تیره در زمستان مورد استفاده قرار نگیرند.
  •  تزئینات روی لباس : مانند گلدوزی، مهره دوزی، تور دوزی و...
  • الگو : این مورد ساختار اصلی لباس را شکل می دهد. به همین علت طراحی الگو از اهمیت خاصی برخوردار است و اساساً نقشه قطعاتی است که با دوخته شدن به هم لباس را به وجود می آورند. 
  • اندازه گیری : از مهم ترین موارد در این حرفه اندازه گیری است. بدست آوردن الگوی درست نیز با اندازه گیری دقیق نسبت مستقیم دارد.
  • تحقیق درباره مد : با مطالعاتی دقیق درباره روند مد در فصل آینده می توان بهترین طراحی را انجام داد
    طراحی لباس چیست

ایده برای طراحی لباس :
خلاقیت در طراحی و ایجاد لباس با شناخت کامل و توانایی بهره گیری از آن در طراحی و خلق لباس ایجاد می شود. 
جهت طراحی لباس همواره نیاز نیست تا از ابزارهای تجسمی بهره برد. گاهی می توان با مواد اطراف و الهام گرفتن از بسیاری از اشیا و اجسام مختلف یک طراحی لباس جدید را ایجاد کرد.
برای مثال با استفاده از برگ های درخت و نوع پوشش آن یک دامن را طراحی نمود.

داشتن ایده و ایجاد خلاقیت یکی از مهم ترین ابزار بخش هنری است که سبب طراحی یک مد و لباس جدید می گردد. ایده و خلاقیت در ذهن تمامی انسان ها وجود دارد و تنها کافی است بر روی مسئله مورد نظر تمرکز داشته باشند.
طراحان لباس بیش از دیگر افراد باید بر روی ایده پردازی تمرکز داشته و با فکر قوی و بهتر بتوانند به این عمل بپردازند. ایده گیری با تمرکز و دید خوب به اطراف ایجاد می شود. 
طراحان باید ابتدا هدف خود را مشخص کرده و پس از آن به ترسیم مانکن بپردازند و با شناختی که نسبت به مواد پیدا کرده اند به طراحی لباس مورد نظر بپردازند
طراحی فشن چیست

اهمیت رنگ در طراحی لباس :
یکی از مهم ترین بخش های یک طراحی لباس انتخاب رنگ می باشد. اهمیت رنگ در طراحی لباس بسیار بالا است و یکی از بخش های مهم در این بخش منظور می شود. رنگ بازتابی از نور می باشد که به شکل های متفاوت ایجاد می شود.
رنگ ها با مشخصه رنگ های گرم و سرد شناخته می شود و یکی از اصول طراحی جهت لباس های فصول مختلف استفاده از این مشخصه است به شکلی که در طراحی لباس های فصول سرد باید از رنگ های گرم استفاده نمود و در طراحی لباس های فصول گرم از رنگ های سرد بهره برد.
ترکیب رنگی به کار برده شده در طراحی لباس بسیار مهم است و طراح لباس باید درک درستی از این بخش و ایجاد هارمونی درست در انتخاب رنگ های لباس های متنوع داشته باشد. 
در تصویر زیر لباس طراحی شده برای کاروان ایران برای المپیک ریو را می بینید. انتخاب رنگ نامناسب اثر بسیاری بدی روی طرح نهایی گذاشته است. (منبع : باشگاه خبرنگاران جوان ) 

اهمیت رنگ در طراحی لباس

شناخت انواع رنگ ها و تناژ های هم خوان یکی از بخش های آموزشی است که طراحان لباس باید قبل از اجرا آن را فرا بگیرند تا بتوانند به یک طراحی خوب لباس پرداخته و توجه مشتریان را به سمت خود جلب نمایند.

چه کسی طراحی لباس را اختراع کرد؟

اولین طراح لباس که چیزی فراتر از خیاطان ساده آن زمان بود، "چارلز فردریک ورث" که در قرن نوزدهم میلادی می زیست. پیش از اینکه او خانه طراحی  خود را در پاریس تاسیس کند، لباس ها توسط خیاطان ناشناس و بر اساس استاندارد های مد لباس های سلطنتی دوخته می شد. 
ورث اولین طراحی بود که به جای پیروی از خواسته های مشتریانش، به آنها لباس مناسب را پیشنهاد می داد. خانه مد او آغازگر هنر طراحی مد در دنیا بود.

صنعت مد در جهان 
این روزها صنعت طراحی مد در بسیاری از کشورهای جهان محبوبیت فوق العاده ای است. کشورهای مثل ایتالیا سابقه ای دیرینه در این عرصه دارند و به تازگی کشورهایی مثل ترکیه نیز با ظهور طراحان بزرگ خود را در این عرصه مطرح کرده اند. 

طراحی لباس در ایتالیا
خانه های مد ایتالیایی افسانه ای مانند دولچه و گابانا، پرادا، ورساچه، والنتینو و... در سراسر جهان از محبوبیت خاصی برخوردار هستند. به واسطه صنعت مد و طراحی لباس در ایتالیا این کشور  توانسته نام خود را با فشن و کالاهای لوکس به تمام دنیا بشناساند.

در مورد طراحی لباس در ایتالیا بیشتر بدانید 

طراحی لباس در ترکیه 

پس از رونق دنیای مد در ایتالیا،ترکیه نیز در دهه های اخیر با بهره گیری از مدلهای اروپایی، علم طراحی لباس در ترکیه را  گسترش داده و امروزه به یکی از مهمترین قطب های صادرات لباس در جهان تبدیل شده است. 
رشته طراحی لباس در بسیاری از دانشگاه های ترکیه به عنوان یک رشته ی هنری تدریس و سالیانه دانشجویان بسیاری از ایران برای تحصیل به این کشور می روند. 

در مورد طراحی لباس در ترکیه بیشتر بدانید

زمینه های طراحی مد و لباس 

حرفه ی طراحی مد زمینه های مختلفی دارد : 

  • لباس روز زنانه 
  • لباس شب زنانه
  • لباس زیر زنانه
  • لباس مجلسی 
  • لباس بچگانه
  • لباس روز مردانه
  • لباس شب مردانه
  • لباس ورزشی
  • لباس عروس 

...و زمینه های مختلف دیگر. 

چگونه می توان حرفه طراحی مد را آغاز کرد؟

طراحی لباس شکلی از هنر است بنابراین شما به عنوان یک طراح باید دارای شخصیتی خلاق و هنری باشید. همچنین باید مهارت کافی را در نقاشی دارا بوده تا بتوانید ایده های ذهنی خود را بخوبی روی کاغذ پیاده کنید. 
نیازی نیست یک هنرمند زبده باشید، ولی باید مهارت خاصی در ترکیب رنگ ها، تن و سایه ها داشته باشید. 
همچنین باید قادر به کار با پارچه و استفاده از منسوجات به شیوه ای خلاق و اصیل باشید. اولین چیزی که در این حرفه اهمیت ویژه ای دارد، قدرت تخیل است. شما باید توان این را داشته باشید که طرح خود را به صورت سه بعدی در ذهنتان مجسم کرده و از همه نظر آن را بررسی نمائید.
طراحان باید از تغییرات بازار مد آگاه باشند و لحظه به لحظه اخبار مد را دنبال کنند. آنها باید علاقمند به یادگیری چیز های جدید و خواندن مجلات، وب سایت ها و کتاب های تاریخی و مدرن باشند و همچنین از تاریخ طراحی مد آگاه باشند. از دیگر نکاتی که برای موفقیت در این حرفه ضروری است علاقمند بودن به هنر است. 
فردی که می خواهد طراحی لباس را حرفه خود قرار دهد باید در هر فرصتی از نمایشگاه های هنری بازدید کرده و با هنرمندان و خالقین اثرهای هنری در تعامل باشد و از تجربیات آنها استفاده کند.

یک طراح لباس در زمینه تجربیات خیاطی نظیر برش، پارچه شناسی، دوخت و... نیز باید دستی بر آتش داشته باشد و بتواند تفاوت موجود بین سطوح کیفیتی مختلف پارچه ها را تشخیص دهد.
داشتن درک درست از شیوه زندگی و نیاز های و خواسته های مشتریان نیز در هنر طراحی لباس از ملزومات است. طراحان باید دارای مهارت های ارتباطی خوبی باشند و بتوانند ایده های ذهنی خود را به خوبی بیان کنند. و مهم ترین چیز  این است که فرد طراح دارای ایده های بدیع، جدید و اورجینالی باشد تا بتواند نظر مخاطبین را جلب کند و در کار خود موفق شود.

سایت های آموزش برنامه نویسی فارسی زبان

با توجه به این که سابقه ی آموزش اصول برنامه نویسی در کشورمان خیلی زیاد نیست، مسلما منابع آموزشی گسترده ای هم در این زمینه وجود ندارد اما به هر حال در سال های اخیر، تلاش های قابل تقدیری در وب فارسی در زمینه ی آموزش برنامه نویسی، طراحی سایت، اپ موبایل و سایر حوزه های وابسته صورت گرفته که در این آموزش قصد داریم برخی از معروف ترین سایت های آموزش برنامه نویسی فارسی زبان را معرفی کنیم.

kamalan.com 
سایت کمالان که توسط مهندس حسام الدین کمالان تاسیس شده است را می توان به عنوان یکی از مراجع آموزش اپلیکیشن نویسی برای سیستم عامل محبوب اندروید در وب فارسی قلمداد کرد. دوره های آموزشی این سایت از مبتدی شروع شده و تا مباحث متوسطه و پیشرفته ی برنامه نویسی اندروید ادامه می یابند.

uncocoder.com 
سایت خانه ی اندروید ایران توسط بهنام آقاجانی که یکی از اولین مدرس های توسعه ی اپلیکیشن برای سیستم عامل اندروید در ایران است مدیریت می شود. دوره های آموزشی این سایت ویدیویی بوده که علاقمندان به منظور استفاده از این دوره ها، می بایست در سایت ثبت نام کرده و شهریه پرداخت کنند.

maktabkhooneh.org
هدف مکتب خونه در دسترس قرار دادن آموزش هایی با کیفیت بالا برای همه ی فارسی زبانان است. مدیران این سایت اعتقاد دارند که هیچ کس نباید به خاطر هیچ چیز از لذت یاد گرفتن محروم شود. نباید سن و سال یا مکان و موقعیت و امکانات مالی، افراد را از یاد گرفتن و موفقیت باز دارد. تمام ویدئوهای آموزشی مکتب خونه رایگان در دسترس همه قرار دارد و همه افراد می توانند به صورت رایگان از محتوای آموزشی مکتب خونه استفاده کنند.

quicklearn.ir
اگر علاقه مند به برنامه نویسی اندروید هستید، سایت کوئیک لرن به شما یادگیری زبان برنامه نویسی Basic4Android را پیشنهاد می کند. سایت کویک لرن اولین سایتی بوده که این محیط برنامه نویسی را معرفی کرد و طی سال های گذشته، کمک به افراد بیشماری از طریق این محیط برنامه نویسی کرده تا بتوانند وارد حوزه ی برنامه نویس اندروید شده و شروع به کسب درآمد کنند. یادگیری بیسیک4اندروید نسبت به محیط های برنامه نویسی دیگر خیلی ساده تر بوده اما در عین حال سعی شده تا از قدرت برنامه نویسی شما چیزی کم نگردد. به گفته این سایت "خیلی از برنامه های منتشرشده در بازار با این زبان محبوب و توسط کاربران کویک لرن نوشته شده اند."

esfandune.ir
سایت اسفندونه یکی از سایت های فعال در زمینه ی آموزش تکنولوژی های وب و موبایل است که از جمله آموزش های این سایت می توان به آموزش برنامه نویسی اندروید، زبان برنامه نویسی پی اچ پی، برنامه نویسی ویندوز فون، آموزش سی شارپ و ... نام برد.

sokanacademy.com
اگر این آموزش را دنبال می کنید، پس با سکان آکادمی نیز آشنا هستید. سکان آکادمی فضایی برای یادگیری برنامه نویسی -از بچه‌ها گرفته تا بزرگسالان، دانشجویان رشته‌های مرتبط و غیر مرتبط با برنامه نویسی- ایجاد کرده‌ که خدمات این سایت به صورت کاملا رایگان در اختیار علاقمندان قرار می گیرد. در این آکادمی آنلاین آموزش برنامه نویسی، علاوه بر آموزش های مرتبط با برنامه نویسی و طراحی سایت، خدمات مرتبط با برنامه نویسی نیز ارائه می گردد که از آن جمله می توان به سرویس جابز که فضایی برای کارفرمایان و فریلنسرهای حوزه ی فناوری است، تالار گفتگو، وبلاگ، دانشنامه ی زبان های برنامه نویسی (ویکی) و ... اشاره کرد.

faranesh.com
فرانش -کائسنا سابق- از سال 1386 با هدف ترویج دانش متن باز، برای ایجاد فرصت یکسان یادگیری و به منظور گسترش سطح آگاهی و علم جامعه فارسی زبان آغاز به کار نمود و در این راه با همیاری و همکاری افراد علاقمند به حوزه ی آموزش به موفقیت هایی دست یافت. در این سایت کاربرانی که توانایی و دانش کاربردی در زمینه های مشخصی همچون برنامه نویسی دارند،‌ در فرایند تولید همراهی شده و تیم تولید و تدوینی در کنار آن ها قرار گرفته تا بتوانند دانش خود را با دیگران به اشتراک بگذارند. صرف نظر از اهداف تجاری یا غیر تجاری تولیدکنندگان محتوا در فرانش، دغدغه های پلتفرم پرداخت، پلتفرم نمایش، هزینه پهنای باند، مارکتینگ، دریافت بازخورد و ... برای تولید کنندگان برطرف شده تا بتوانند با تمرکز روی محتوا، ویدئوی آموزشی خود را تولید و منتشر کنند.

mobtadi.com 
سایت مبتدی کار خود را در پاییز 92 با هدف آموزش زبان برنامه نویسی پی اچ پی از پایه و به صورت گام به گام آغاز نمود و با استقبال خوب کاربران سایت، آموزش زبان اچ تی ام ال را نیز به آن اضافه کرد. هدف این سایت، آموزش اصول کدنویسی تحت وب به افراد علاقمند به این حوزه است.

7learn.com 
این سایت توسط لقمان آوند -دانشجوی دکترای تخصصی نرم افزار از دانشگاه شیراز- در سال 1387 راه اندازی شد و به خاطر علاقه ی شخصی وی به دنیای وب، وبلاگ نویسی و مخصوصا طراحی وب و برنامه نویسی، ایشان فعالیتش را در این سایت شروع کرد. در این سایت آموزشی، فناوری های متنوعی از زبان های اچ تی ام ال و سی اس اس گرفته تا زبان های برنامه نویسی بک اند همچون پی اچ پی، سی شارپ و غیره تدریس می شوند.

roocket.ir
راکت در بهار 1394 راه اندازی شده با این باور که کاربران ایرانی لایق بهترین ها هستند و باید بهترین و بروزترین فیلم های آموزشی و مقالات در اختیار آن ها قرار بگیرد تا بتوانند به سرعت پیشرفت کنند و جزء بهترین ها در صنعت طراحی و برنامه نویسی وب شوند.

درصورتی‌که سایتی را می‌شناسید که فاخر، علمی و ارزشمند است اما درعین‌حال در لیست فوق از قلم افتاده است، در بخش نظرات می‌توانید آن‌را معرفی کرده تا سایر دانشجویان این دوره هم از آن بهره‌مند گردند.

50 سایت پربیننده دنیای اینترنت

در این گزارش، به طور اجمالی به معرفی 50 سایت پر بیننده اینترنت می پردازیم که روزانه میزبان ده ها میلیون کاربر اینترنت از سراسر جهان هستند. آشنایی با این پرتال ها، استفاده بهتر شما از فضای وب را سبب می شود. 

سرویس فناوری پرتال برترین ها همچون دفعات قبلی، به معرفی فعالان و مجموعه های موفق در عرصه فناوری اطلاعات و فناوری ارتباطات دردنیا می پردازد و امروز، نگاهی دارد به معرفی 50 سایت پر بیننده اینترنت که تا اول ژوئن 2015 میلادی، در زمره برترین کسب و کارهای فضای مجازی بودند. برای آشنایی با شیوه ها و اصول کسب و کار در فضای وب ، سلسله مقالات ارائه شده در بخش باشگاه کارآفرینی دیجیتالی پرتال برترین ها را در روزهای زوج دنبال کنید. 
 

50 سایت پر بیننده اینترنت را می شناسید؟


همانطور که می دانید، بیش از 30 میلیون پرتال فعال در فضای وب وجوددارد که توسط بیش از 2 میلیارد کاربر از 200 کشور دنیا روزانه مورد بازدید و استفاده قرار می گیرد. این که در میان میلیون ها سایت اینترنتی، 50 سایت بتواند رتبه بالایی از نظر کاربرد و میزان بازدید کسب کند، قطعا نشان دهنده پتانسیل و ظرفیت های غیر قابل انکار این مجموعه هاست. متاسفانه هیچ سایت فارسی در فهرست پنجاه سایت اینترنت قرار ندارد که امیدواریم ظرف سال های اینده و با گسترش کسب و کار اینترنتی در کشور و نگاه چند زبانه به تولید خدمات در فضای وب توسط کارآفرینان ایرانی ، شاهد حضور حداقل یک سایت ایرانی در فهرست 50 کسب و کار برتر فضای وب باشیم.

 استفاده از خدمات و محصولات ارائه شده در این 50 پرتال، می تواند دید شما را در استفاده بهینه از تورجهان گستر افزایش داده و با مدل های تجاری موفق مختلفی آشنا شوید. این پرتال ها به شما می گوید که امروزه، کدام خدمات و محصولات چه نوع پرتال هایی با بیش ترین سطح بازدید و استقبال از سوی میلیاردها کاربر وب مواجه می شوند. همان طور که در ادامه متوجه خواهید شد، شبکه های اجتماعی متنی، صوتی و ویدئویی در کنار موتورهای جست و جو و نسخه های مختلف آن ها، همچنان در صدر برترین پرتال های وب قرار دارند.

 سایت هایی که به مسائل life style یا همان سبک زندگی می پردازند مانند live.com و msn و Yahoo، در رده های بعدی پر بیننده ترین سایت های دهکده جهانی وب هستند. کشورهایی ماند هندوستان و چین که جمعیت میلیاردی دارند، در این فهرست جایگاه دارند. کشور چین دارای دو سایت مشهور در فهرست 50 پرتال برتر وب هست که بیش تر به دلیل میزان مراجعه کاربران چینی به آن، دارای مخاطب بالایی شده و البته مخاطب بین المللی خاصی ندارد. این قضیه برای سایت های روسی نیز جریان دارد که mail.ru را در فهرست پنجاه پایگاه دیجیتالی برتر وب قرار داده است. 



برای برتر شدن، نیاز به این نیست که مانند دیگران بشوید، کافی است، خودتان باشید و جور دیگر فکر و عمل کنید. با ما همراه باشید با معرفی 50 کسب و کار ممتاز دهکده جهانی از نگاه آلکسا به روایت برترین ها . . . 

همان طور که می دانید، آلکسا پرتالی است برای رتبه بندی سایت های وب بر اساس موضوعات، کشور و زبان ارائه دهنده خدمات و معتبر ترین سرویس رتبه بندی پرتال های اینترنت به شمار می رود که اخیرا توسط شرکت آمازون خریداری شده است. برای آگاهی روزانه از 500 پرتال برتر اینترنت می توانید به نشانی اینترنتی http://www.alexa.com/topsites مراجعه کنید. 

•    google.com
 

50 سایت پر بیننده اینترنت را می شناسید؟


رتبه اول پر بیننده ترین سایت اینترنت از آن گوگل دات کام است. از نظر خیلی ها، موتور جست و جوی پر مخاطب و معروف گوگل، برابر با اینترنت است. گوگل، تنها یک موتور جست و جو نیست و صدها سرویس از گوگل مپ گرفته تا خدمات بازاریابی و خرید و فروش را در عرصه های مختلف به طور روزانه در اختیار ده ها میلیون کاربر خود از سراسر جهان قرار می دهد. ارزش این برند، اکنون ده ها میلیارددلار است. 


•    facebook.com
 

50 سایت پر بیننده اینترنت را می شناسید؟


رتبه دوم پر بیننده ترین و پر مخاطب ترین سایت اینترنت امروزه در اختیار شبکه اجتماعی آقای مارک زاکربری، جوان فارغ التحصیل آمریکایی است. این سایت، امروزه بیش از یک میلیارد کاربر را درخود ثبت کرده است و تنها از طریق آگهی درامد دارد و خلاقیت نوینی را در عرصه تعاملات کاربران در فضای وب ایچاد کرده است. 


•    Youtube.com
     

50 سایت پر بیننده اینترنت را می شناسید؟


سومین سایت پر بیننده اینترنت است که روزانه میلیون ها کاربر از سراسر جهان از ان استفاده می کنند. یوتیوب برای اشتراک گذاری فایل های ویدئویی راه اندازی شد و مالک آن آقای استیو چن، شاید تصور نمی کرد ، پرتالی که راه اندازی کرد ، توسط گوگل به ارزش 1.6 میلیارد دلار در نوامبر 2006خریداری شود.


•    Yahoo.com

50 سایت پر بیننده اینترنت را می شناسید؟


•    چهارمین سایت پر مخاطب دنیای صفر و یک، موتور جست و جوی ساده ای که توسط جری یانگ و دیوید فیلو در زانویه 1994 در آمریکا راه اندازی شد، و امروزه صدها سرویس مختلف را به صدها میلیون کاربر روزانه خود در سراسر جهان ارائه می کند و مشهورترین سرویس آن، یاهو میل و یا هو مسنجر می باشد. سال گذشته این پرتال، 4.6 میلیارد دلار درآمد داشته است. 


•    Baidu.com

50 سایت پر بیننده اینترنت را می شناسید؟


پنجمین سایت پر بازدید فضای وب، بایدو است. بایدو، یک پرتال ارائه دهنده خدمات در فضای وب برای چینی ها می باشد که در سال 2000 راه اندازی شد و روزانه به صدها میلیون کاربر چینی در سراسر جهان خدمات می دهد و 40500 کارمند در اختیار دارد و یکی از گسترده ترین کارآفرینی های دیجیتال دنیا را تجربه می کند. 


•    Amazon.com  

50 سایت پر بیننده اینترنت را می شناسید؟


آمازون، که در واقع جنگلی از کتاب ها را برای مخاطبانش فهرست کرده بود، امروزه محصولات و خدمات مختلفی را عرضه کرده است و کسب و کار آقای جف بزوس، امروزه با میلیون ها مخاطب روزانه، در فهرست ده پرتال پر بیینده و معروف فضای وب قرار گرفته است. 


•    Wikipedia.org

50 سایت پر بیننده اینترنت را می شناسید؟


ویکی پدیا را اکثر کاربران وب می شناسند. پرتالی برای دریافت اطلاعات عمومی درباره هر چیزی که فکر میکنید. هفتمین پرتال پر بیننده اینترنت بر خلاف دیگر سایتهای پر بازدید، درامد خاصی ندارد. پرتالی که در سال 2005 میلادی راه اندازی شد، انقلابی را در عرصه تبادل اطلاعات و ارتقای سطح اطلاعات عمومی کاربران وب ایجاد کرد. دائره المعارف رایگان وب، اگر چه با انتقادات علمی فراوانی رو به رو است، اما به هر حال در فهرست ده سایت اول اینترنت است. 19 میلیون نفر در توسعه ویکی پدیا فعال هستند که از این تعداد، 69 هزار نفر ادیتور متخصص در عرصه های گوناگون می باشند. 


•    Taobao.com

50 سایت پر بیننده اینترنت را می شناسید؟


هشتمین سایت پر بیننده اینترنت را چینی ها در اختیار دارند که سایت حراجی برای میلیون ها کاربر در این کشور است. بالطبع جمعیت میلیاردی در کشور چین، توانایی تبدیل کردن یک سایت به پر مخاطب ترین سایت وب را در اختیار دارد. 


•    Twitter.com

50 سایت پر بیننده اینترنت را می شناسید؟


نهمین سایت پر بیننده اینترنت، توییتر نام دارد که یک شبکه اجتماعی متنی است و شما میتوانید تعداد اندکی از کلمات را در اختیار مخاطبان قرار دهید. این کسب و کار جدید، به سرعت در فضای مجازی با استقبال مخاطبانش رو به شد. 


•    Qq.com

50 سایت پر بیننده اینترنت را می شناسید؟


کیو کیو دات کام، سرویس های مختلفی از جمله پیام رسان، خدمات وبلاگ نویسی بازی و موسیقی را برای کاربران چینی ارائه می کند. این سایت را معروف ترین سایت خدمات عمومی در میان کاربران چینی می دانند. 


•    Google.co.in

50 سایت پر بیننده اینترنت را می شناسید؟


بخش هندی زبان موتور جست و جوی گوگل را باید یازدهمین سایت پر بیننده وب دانست. 


•    Live.com 

50 سایت پر بیننده اینترنت را می شناسید؟


موتور جست و جویی مایکروسافت است که دوازدهمین سایت پر مخاطب اینترنت است و شیوه جدیدی را در جست و جوی اطلاعات  به نسبت رقبای قدر قدرتش چون گوگل و یاهو ارائه کرده است. 


•    Sina.com.cn

50 سایت پر بیننده اینترنت را می شناسید؟


مشهورترین شبکه اجتماعی اینترنتی برای چینی ها در سراسر جهان است که سیزدهمین سایت پر مخاطب وب را تشکیل داده است. 


•    Weibo.com

50 سایت پر بیننده اینترنت را می شناسید؟


سرویس میکرو بلاگ پر مخاطب در میان کاربران چینی است. 


•    Linkedin.com

50 سایت پر بیننده اینترنت را می شناسید؟


پرتال لیندکین، سرویسی برای آشنایی با متخصصان در عرصه های مختلف است که پانزدهمین سایت پر بازدید وب را سبب شده است. 


•    Yahoo.co.jp 

50 سایت پر بیننده اینترنت را می شناسید؟


سرویس ژاپنی سایت یاهو، شانزدهمین سایت پر مخاطب را تشکیل داده است. 


•    Google.co.jp

50 سایت پر بیننده اینترنت را می شناسید؟


سرویس ژاپنی گوگل نیز، بعد از یاهو در رتبه هفدهم قرار دارد. 


•    com.ebay

50 سایت پر بیننده اینترنت را می شناسید؟


معروف ترین حراجی اینترنت است که توسط پیر امیدیار ایرانی در امریکا راه اندازی شده است. 


•    Tmall.com

50 سایت پر بیننده اینترنت را می شناسید؟


سرویسی چینی برای ارتباط فعالان تجاری حقوقی با مصرف کننده کان (b2c) می باشد. 


•    Yandex.ru

50 سایت پر بیننده اینترنت را می شناسید؟


مشهورترین موتور جست و جو برای روس زبانان در سراسر جهان است. 


•    blogspot.com

50 سایت پر بیننده اینترنت را می شناسید؟


معروف ترین سایت ارائه دهنده خدمات وبلاگ در اینترنت است که به تملک گوگل در آمد. 


•    vk.com

50 سایت پر بیننده اینترنت را می شناسید؟


بزرگ ترین شبکه اجتماعی در میان کاربران روس زبان در فضای اینترنت است که بیست و دومین سایت پر بیننده وب را تشکیل داده است. 


•    Google.de

50 سایت پر بیننده اینترنت را می شناسید؟


سرویس آلمانی سایت گوگل ، بیست و سومین سایت پر بیننده اینترنت را ایجاد کرده است. 


•    hao123

50 سایت پر بیننده اینترنت را می شناسید؟


موتور جست و جویی است که بایدو راه اندازی کرد و بیست و چهارمین سایت پر مخاطب وب را ایجاد کرد. 


•    Bing.com

50 سایت پر بیننده اینترنت را می شناسید؟


موتور جست و جوگری است که مایکروسافت راه اندازی کرده است و بیست و ششمین سایت پر مخاطب وب را ایجاد کرده است. 


•    msn.com

50 سایت پر بیننده اینترنت را می شناسید؟


شبکه خبری و اطلاع رسانی و خرید و فروش که مایکروسافت آن را در فضای وب ایجاد کرده است و مخاطبان زیادی دارد. 


•    Google.co.uk

50 سایت پر بیننده اینترنت را می شناسید؟


بخش بریتانیای موتور جست و جوی گوگل. 


•    shou.com

50 سایت پر بیننده اینترنت را می شناسید؟


ارائه دهنده خدمات اینترنت پر سرعت در کشور چین است. 


•    Amazon.co.jp

50 سایت پر بیننده اینترنت را می شناسید؟


سرویس ژاپنی سایت آمازون . 


•    Google.fr

50 سایت پر بیننده اینترنت را می شناسید؟


بخش فرانسوی سایت گوگل. 


•    Ask.com 

50 سایت پر بیننده اینترنت را می شناسید؟


سایتی برای ارائه سوالات و دریافت پاسخ توسط کاربران. 


•    Instagram.com 

50 سایت پر بیننده اینترنت را می شناسید؟


بله! اینستاگرام امروزه در فهرست برترین سایت های وب قرار دارد. 


•    Onclickads.net 

50 سایت پر بیننده اینترنت را می شناسید؟


سایت معروف برای به اشتراک گذاشتن اگهی های تبلیغاتی در سایت های مختلف


•    Google.com.br

50 سایت پر بیننده اینترنت را می شناسید؟


سرویس برزیلی سایت گوگل. 


•    Reddit.com

50 سایت پر بیننده اینترنت را می شناسید؟


پرتالی برای به اشتراک گذاشتن و تولید اخبار توسط کاربران در فضای وب. خلاقیت دیچیتالی جدید و پر مخاطب. 


•    Aliexpress.com

50 سایت پر بیننده اینترنت را می شناسید؟


در آوریل 2010 راه اندازی شد و فضایی برای معرفی فرصت های خرده فروشی در فضای وب است. 


•    Mail.ru 

50 سایت پر بیننده اینترنت را می شناسید؟


سرویس پست الکترونیک معروف روس زبانان در فضای وب


•    Wordpress.com

50 سایت پر بیننده اینترنت را می شناسید؟


در واقع سیستم نرم افزار وبلاگ نویسی open source است که توسط ان، کاربران می توانند به راه اندازی وبلاگ و انتشار نوشته های روزانه خود در ان یا پرتال های دیگر مشغول شوند. سرویس های زیادی را ورد پرس برای مخاطبان میلیونی خود فراهم کرده است. امارها نشان می دهد که تا ژانویه سال جاری میلادی، 23 درصد از 10 میلیون سایت پر بیننده اینترنت، از خدمات این پرتال استفاده می کردند. 


•    Gmail.com

50 سایت پر بیننده اینترنت را می شناسید؟


از زمانی که گوگل توانست مانند یاهو، سرویس پست الکترونیک راه اندازی کند و خدمات متنوعی بر روی آن ارائه کند، جی میل یکی از سرویس های محبوب گوگل و اینترنت شد. اکنون بسیاری از سایت های اینترنت مانند soundcloud و حتی Airbnb.com ، اتصال به خدمات خود از طریق جی میل را به رسمیت می شناسند. ده ها میلیون نفر در دنیا، مشترک روزانه خدمات رایگان چی میل گوگل می باشند. همانند Hotmail.com مایکروسافت، این سایت نیز حدود 4 گیگا بایت فضا در اختیار ای میل بازان قرار داده است. 


•     Pinterest.com

50 سایت پر بیننده اینترنت را می شناسید؟


سایتی برای انتشار چیزهایی که دوست دارید در محیط مجازی با ده ها سرویس مختلف و متنوع. پی اینترست در واقع فرصتی برای به اشتراک گذاشتن چیزهایی است که دوست دارید تا دیگران ببینند وبدانند. برای استفاده از این خدمات، باید در این پرتال ثبت نام کنید. به اشتراک گذاری عکس، یکی از مهم ترین خدمات این پرتال می باشد که بیش از 1 میلیون مخاطب در گوگل پلاس دارد. کشف و استفاده از ایده های خالاقانه، از شعارهای سایت پی انیترست می باشد. 


•    Paypal.com

50 سایت پر بیننده اینترنت را می شناسید؟


سایت پل پال را بایداز مطرح ترین سایت های وب برای تراکنش های مالی دانست که مخاطبان بین المللی بسیاری دارد. در سال 2014 میلادی، این سایت حدود 8 میلیارد دلار درآمد را ثبت کرده است که به عنوان یک کسب و کار برتر در فضای دیجیتالی نیز شناخته می شود. این سایت توسط ebay.com مدیریت می شود. 430 میلیون نتیجه جست و جویی که امروز گوگل برای این سایت می اورد، نشان دهنده اعتبار این سایت تجارت الکترونیک در وب است. 


•     Tumblr.com

50 سایت پر بیننده اینترنت را می شناسید؟


پلتفرمی برای میزبانی رایگان وبلاگ ها می باشد که امکانات زیادی را برای مخاطبان به همراه می اورد و قابلیت های زیادی برای شخصی سازی خدمات و همچنین راه اندازی گروه های اجتماعی وبلاگ نویسان دارد. 


•     Google.ru

50 سایت پر بیننده اینترنت را می شناسید؟


سرویس روس زبان سایت گوگل، در فهرست 50 سایت پر بیننده وب قرار دارد. 


•     Imgur.com

50 سایت پر بیننده اینترنت را می شناسید؟


پرتالی برای داستان گویی دیجیتالی کاربران اینترنت . در واقع ایده خلاقانه ای برای مطرح کردن و به اشتراک گذاشتن خاطرات و نظرات و روایت های مختلف از سراسر جهان است. 


•    Google.it

50 سایت پر بیننده اینترنت را می شناسید؟


سرویس ایتالیایی زبان گوگل را باید یکی از سایت های پر بیننده اینترنت دانست. 


•     Microsoft.com

50 سایت پر بیننده اینترنت را می شناسید؟


شرکت مایکروسافت آمریکا که دنیای رایانه به خدمات گسترده آن مدیون است ، در فهرست پنجاه سایت برتر وب قرار دارد و علت اصلی ان، مراجعه متعدد کاربران محصولات و خدمات مایکروسافت به استفاده و به روز رسانی محصولات می باشد. 


•    Fc2.com

50 سایت پر بیننده اینترنت را می شناسید؟


باز هم یک پرتال ارائه دهنده خدمات به کاربران چینی، در فهرست سایت های پر مخاطب وب قرار گرفته است. 


•     Google.es

50 سایت پر بیننده اینترنت را می شناسید؟


سرویس اسپانیولی سایت گوگل ، از جمله سایت های پر مخاطب وب است. صدها میلیون اسپانیولی زبان در سراسر دنیا وجود داردکه باللطبع، مخاطب سرویس های اینترنتی به زبان خودشان هستند. 


•     Apple.com

50 سایت پر بیننده اینترنت را می شناسید؟


تعجب نکنید که شرکت اپل که گوشی های هوشمند و خدماتش در عرصه موبایل، دنیا را به تسخیر دراورده است، در رتبه اخر 50 سایت پر بیننده وب قرار گرفته است. به هر حال این سایت، تولید کننده محصولات و خدمات مربوط به این شرکت است و نمیشود انتظار داشت که روزانه صدها میلیون مخاطب مانند سایت های عمومی مثل گوگل ویاهوو فیس بوک، به آن مراجعه کنند. 


•    Imdb.com

50 سایت پر بیننده اینترنت را می شناسید؟


پرتال مربوط به بانک اطلاعاتی فیلم ها و سریال های ساخته شده در دنیا می باشد که فرصتی را برای نظردهی کاربران به موضوعات و محتوای ارائه شده در سایت نیز فراهم کرده است. این سایت را باید مطرح ترین سایت در حوزه سینما در اینترنت دانست. شرکت آمازون، این پرتال را چند سال پیش خریداری کرد. بیش از 3 میلیون فیلم و سریال و 60 میلیون کاربر ثبت شده، از قابلیت های این پرتال می باشد. 
به امید ان که یک سایت ایرانی در فهرست 50 پرتال بیننده وب قرار بگیرد.

معرفی محیط فن آوری و مزایای آن

محیط فن آوری عبارت است از نیروهایی که فن آوری های جدید محصولات جدید و فرصتهای بازار را ایجاد می کنند.
شاید محیط فن آوری، مهیج ترین نیرویی باشد که سرنوشت ما را شکل می دهد. فن آوری خالق شگفتی هایی چون آنتی بیوتیک، عمل کردن با روبات، الکترونیک مینیانوری، کامپیوترهای کیفی و اینترنت است. چیزهای وحشتناکی مثل سلاح های هسته ای و شیمیایی و دیگر اسلحه های مخرب نیز توسط فن آوری ایجاد شده اند. وسایلی چون خودرو، تلویزیون، و کارتهای اعتباری نیز به واسطه فن آوری تولید شده اند نگرش ما نسبت به فن آوری بستگی به این دارد که بیشتر از شگفتی های آن سود برده ایم با از اشتباهات آن دچار مشکل شده ایم.

مثلا نظر شما در مورد فرستنده کوچکی که در همه محصولاتی که خریداری می کنید قرار دارد و امکان ردگیری آنها از نقطه تولید تا بازیافت را ممکن می کند، چیست؟ از یک طرف مزایای خاصی دارد و از طرف دیگر تا حدودی ترسناک است در هر صورت، در حال حاضر این کار انجام می شود.
تصور کنید در هر محصول، فرستنده کوچکی با اطلاعات کامل در مورد آن جاسازی شود. همینطور که در راهروهای سوپرمارکت حرکت می کنید، سنسورهای قفسه انتخاب شما را تشخیص داده و پیامی به سبد خرید می فرستند تا آگهی مربوط به فروش فوق العاده را نمایش دهد. همینطور که سبد را پر می کنید، اسکنرها تشخیص می دهند که احتمالا در حال خرید برای مهمانی نهار هستید: صفحه نمایش بیشنهاد می کند که برای تکمیل شدن خرید، نوشیدنی خاصی خریداری کنید. در هنگام خروج، اسکنرهای خروجی به صورت خودکار خودتان را جمع زده و هزینه آنرا از کارت اعتباریتان کسر می کند.

تکنولوژی حرفه ای 

در خانه هم، اکثرها چیزهایی که از آشپزخانه خارج و به آن وارد می شوند را به صورت خودکار ردگیری کرده و به طور خودکار فهرست خریدتان را به روز می کند. برای برنامه ریزی نهار یکشنبه، بوقلمون چاق و چله ای که خریداری کرده اید را در فر هوشمند می گذارید تا با اجاق با پیروی از دستورالعمل پختن که در جیب قرار دارد، آنرا به بهترین شکل بپزد. آیا این فن آوری مهمی است؟
به نظر بعید می رسد؟ نه لزوما این فن آوری پیشرفته با توسعه فرستنده های کوچک و مقرون به صرفه امواج رادیویی - یا چیپ های هوشمند که در هر چیزی که خریداری می کنید قابل نصب هستند، در حال ورود به صحنه بازاریابی امروز می باشند. این چیپ ها علاوه بر مصرف کنندگان، برای تولید کنندگان و توزیع کنندگان هم مزایای جالبی دارند و امکان ردگیری الکترونیکی محصولات را در سراسر دنیا، در هر زمان و به صورت خودکار فرآهم می کنند. می توان محصول را از کارخانه تا انبار، فروشگاه و مرکز بازیافت ردگیری کرد. فن آوری آی دی همین حالا هم مورد استفاده قرار می گیرد. هر وقت که مصرف کننده کارت اسپید پس اکسون موبیل را برای خرید بنزین در دستگاه پمپ بنزین قرار می دهد، از چیپ های آر اف آی دی استفاده می کند.

دیگر تولید کنندگان و خرده فروشان بزرگ نیز آتش آر اف آی دی را شعله ورتر می کنند. پروکتر أند گمبل نیز برنامه ریزی کرده تا قبل از سال ۲۰۰۸ محصولاتش را به این چیپ ها مجهز کند. الزام ابر-خرده فروشانی همچون وال مارت، تارگت، و آلبرت سونز نیز باعث شده است که تأمین کنندگان هم محصولات خاصی را به آر اف آی دی مجهز کند.

nopardazco.com